www.sofiiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Софіївський район >> Новини
Увага! Реєстраційна служба Софіївського районного управління юстиції інформує!
Версія для друку Написати листа
У зв`язку з відпусткою державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців , виконання його обов`язків з 01.07.2015р. по 30.07.2015р. покладено на державного реєстратора реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції - Петрова Романа Володимировича.

З метою подачі документів та отримання реєстраційних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців звертатися за адресою:

Реєстраційна служба Криворізького міського управління юстиції
(Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців)
50057, м.Кривий Ріг, Майдан праці, 1, тел.(0564) 65-79-26

З метою отримання витягу, довідки або виписки, ви можете скористатися електронним он-лайн сервісом Міністерства юстиції України.

Так, отримати відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (витяг, довідку, виписку) можна на сайті (new.minjust.gov.ua).

Для отримання витягу, довідки або виписки не потрібно жодних електронних цифрових підписів чи інших ідентифікаторів. Достатньо лише сплатити послугу, скориставшись платіжною карткою міжнародних систем Visa/MasterCard, та отримати інформацію з Єдиного державного реєстру. Плата за отримання відомостей з Єдиного державного реєстру спрямовується до Державного бюджету України.
Вартість отримання витягу або довідки становитиме 45,68 грн., виписки – 18,27 грн. Ще 3 гривні у вигляді комісії сплачується Ощадбанку.
Загальна сума за проведення операції48,68 грн. та 21,27 грн. відповідно. Це 75% від вартості паперового аналогу.
Кожному документу присвоюється унікальний ідентифікаційний код. Електронні документи мають таку саму юридичну силу як і паперові документи. Банкір чи представник іншої установи зможе легко перевірити його достовірність, ввівши присвоєний номер на сайті.

За детальною інформацією щодо практичного користування он-лайн сервісом Міністерства юстиції України Ви можете звернутися до Реєстраційної служби Софіївського районного управління юстиції (смт.Софіївка, вул..Шкільна, 7, тел. 2-91-30, 2-81-74)
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор