www.sofiiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Софіївський район >> Новини
У 2015 році на Дніпропетровщині буде реконструйовано більше 40 дитсадків, шкіл та лікарень
Версія для друку Написати листа
Цього року з обласного бюджету виділено більше 150 млн. грн. на реконструкцію об’єктів соціально-культурного призначення: шкіл, дитячих садків, лікарень, будинків культури тощо. Загалом у 2015 році за ці кошти заплановано реконструювати чи побудувати 43 об’єкти соціальної інфраструктури. Про це повідомили в управлінні капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.

Зокрема, цього року продовжаться роботи з будівництва 2 дитсадків у Дніпропетровську та сел. Ювілейному, а також з реконструкції приміщень під 6 дитячих садків у Новомосковську, Дніпропетровському, Магдалинівському, Павлоградському, Петриківському та Солонянському районах. Запланована заміна покрівлі музичної школи в сел. Софіївка та капітальний ремонт приміщення Нікопольського пологового будинку.

Виділені кошти й на модернізацію шкільних котелень. Зокрема, роботи з підвищення енергоефективності розпочнуться у 10 сільських школах Криворізького, Синельниківського, Царичанського, Петриківського та Межівського районів.

Продовжаться роботи у Регіональному перинатальному центрі, де триває реконструкція блоку поліклініки №5 під неонатальне відділення на 60 ліжок. Профінансовано також реставрацію Свято-Троїцького собору та реконструкцію дитячого садка «Чебурашка» в Новомосковську.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор


images (2).jpg