www.sofiiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Софіївський район >> Новини
Урочисті заходи до 19-ї річниці Конституції України та Дня молоді
Версія для друку Написати листа
26 червня 2015 року у Софіївському районному Будинку культури за участю голови райдержадміністрації Кисіль Алли Володимирівни, голови районної ради Шевцової Надії Дмитрівни, заступника Софіївського селищного голови Березнія Костянтина Івановича відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді.

Керівники Софіївщини привітали всіх присутніх зі святами та побажали їм міцного здоров’я, щастя, утвердження авторитету району та громадянської злагоди, яка стане запорукою позитивних змін в державі і якнайшвидшого розвитку її економіки, адже розбудова України її достаток і достойне життя громадян, залежить лише від спільної напруженої праці, а молоді - любити свою країну, бути справедливими та впевненими у своїх силах.



Також голова райдержадміністрації Кисіль А.В. та голова районної ради Шевцова Н.Д. нагородили подяками голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації :
Оселедець Надію Михайлівну - спеціаліста II категорії відділу фінансово – господарського забезпечення управління агропромислового розвитку Софіївської райдержадміністрації;
Слободу Сергія Володимировича - головного спеціаліста відділу видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів управління Державної казначейської служби України у Софіївському районі Дніпропетровської області;
Мацака Віталія Анатолійовича - начальника відділу Держземагенства у Софіївському районі.


Грамотами голови Дніпропетровської обласної ради:
Колібабу Юлію Іллівну – директора комунального закладу «Софіївський районний Будинок школяра»;
Рященко Світлану Анатоліївну – директора Любимівської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Відзначили спільними грамотами голови райдержадміністрації та голови районної ради з нагоди 19-ї річниці Конституції України та Дня молоді визначних працівників підприємств, установ та організацій району.
У заходах взяли участь представники трудових колективів селища, делегації сільських рад району, депутатський корпус та представники громадських організацій району, представники районних ЗМІ, громада.
По закінченню частини привітань, присутнім було представлено концертну програму із виступами талановитих жителів нашого краю.

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор