www.sofiiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Софіївський район >> Новини
Голова Софіївської райдержадміністрації Кисіль Алла Володимирівна провела виїзний прийом громадян у Жовтневій сільській раді.
Версія для друку Написати листа
30 червня 2015 року голова Софіївської райдержадміністрації Кисіль Алла Володимирівна провела виїзний прийом громадян в Жовтневій сільській раді. Спільно з голово райдержадміністрації на виїзному прийомі були присутні заступник начальника відділу соціальних виплат та компенсацій управління соціального захисту населення райдержадміністрації Кравчун Л.А., в.о. начальника управління Пенсійного фонду України в Софіївському районі Лучинець А.І., начальник відділу Держземагенства у Софіївському районі Мацак В.А. та головний державний ревізор – інспектор Криворізької центральної ОДПІ Марченко Ю.І. .

Жителі громади виявили велику активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загально-громадських та порушили питання відновлення водопостачання в с. Жовтневе, незаконного укладання договорів на користування земельними частками (паями), функціонування методичного кабінету відділу освіти Софііївської райдержадміністрації, фінансування харчування вихованців Марʼївського дошкільного навчального закладу, порядку оформлення житлових субсидій, незаконного користування водним об’єктом на території сільської ради тощо.
На всі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення, Алла Володимирівна взяла під особистий контроль та дала доручення відповідним службам вирішити проблемні питання по суті.





Про цей сайт | Запитання | Адміністратор