www.sofiiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Софіївський район >> Новини
01 липня 2015 року голова Софіївської райдержадміністрації Кисіль Алла Володимирівна провела виїзні прийоми та зустріч з громадою в Першотравеньській та Девладівській сільських радах
Версія для друку Написати листа
На зустріч у Першотравненській сільській раді прийшли 66 мешканців сіл: депутати районної та сільської рад, лідери громадської думки, представники громади. Багато проблем було обговорено під час зустрічі: перспективи розвитку села після проведення децентралізації, неякісне надання послуг торговельними точками, прибирання сміття, бур’янів та сухостою на території сільської ради, транспортне сполучення сіл з районним центром, забезпечення ліками мешканців сільської ради тощо.

Голові Першотравненської сільської ради Вощині Н.Д було рекомендовано звернутися до власників аптечних установ району для організації продажу ліків населенню, яке проживає у віддалених населених пунктах сільської ради.
Щодо питань озеленення, прибирання території сільської ради Алла Володимирівна звернулися до голови сільської ради з пропозицією проведення роз’яснювальної роботи з питань благоустрою території сільської ради. Також, Вощині Н.Д. рекомендовано розглянути можливість створення комунального підприємства з метою централізованого вивозу сміття.
Також було підняте питання заміни твердопаливного котла у Першотравненській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Рекомендовано голові сільської ради розглянути можливість заміни котла за рахунок перевиконання місцевого бюджету за І півріччя 2015 року.
На виїзний прийом у Девладівській сільській раді прийшли 36 представників громади. Місцевих жителів цікавили такі проблемні питання: газифікація села Веселе Поле, водозабезпечення села Девладове, стягнення орендної плати за землю з осіб, які від цього ухиляються, процедура взяття на баланс сільської ради будівлі Водянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Вона повідомила, що у 2015 році запланований ремонт доріг на території сільської ради: вул. Шкільна с. Водяне на кошти по субвенції з обласного бюджету - 11 500 грн; вул. Гончарова
с. Водяне на кошти по субвенції з обласного бюджету - 100 000 грн.
Надані рекомендації голові сільської ради щодо облаштування харчоблоку Девладівської ЗОШ І-ІІ ступенів за рахунок перевиконання місцевого бюджету за І півріччя 2015 року.
Алла Володимирівна взяла під особистий контроль вирішення проблемних питань та залучила фахових спеціалістів для їх вирішення.
По завершенню виїзного прийому, Кисіль А.В. звернулась до керівників сільськогосподарських підприємств всіх форм власності з рекомендацією провести на полях протипожежні заходи задля недопущення надзвичайної ситуації у районі та збереження врожаю.


Про цей сайт | Запитання | Адміністратор