www.sofiiv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Софіївський район >> Новини
24 червня 2015 року голова Софіївської райдержадміністрації Кисіль Алла Володимирівна провела виїзний прийом громадян у Миколаївській сільській раді
Версія для друку Написати листа
На зустріч прийшли 40 мешканців села: депутати районної та сільської рад, активісти громадської думки, а також люди, яким не байдужа доля села. Багато нагальних проблем було піднято та обговорено під час зустрічі: ремонт доріг, проведення водопостачання у селі, організація вивезення сміття, транспортне сполучення з іншими селами тощо.

Особливу увагу було приділено питанню створення на базі Миколаївської загальноосвітньої школи I-III ступенів навчально – виховного комплексу. Алла Володимирівна особисто оглянула приміщення школи та обговорила питання корегування проектно – кошторисної документації щодо вартості ремонту та робіт, передбачених проектом з директором навчального закладу.
Також було здійснено огляд лікарні, яка потребує ремонту опалювальної системи.
Щодо інших проблем, то було наголошено, що вони можуть бути розв’язаними тільки у разі участі усієї громади у їх вирішенні. Так, не можливо вирішити проблему вивезення сміття, транспортного сполучення та водопостачання, якщо населення не готове сплачувати за ці послуги, сприяти розвитку культури мешканців села. Тільки коли будуть об’єднані зусилля громади, сільської ради, районної державної адміністрації та районної ради село буде розвиватися та вирішуватимуться усі можливі питання. Голові сільської ради Лисенко Наталії Яківні було рекомендовано частіше збирати громаду та спілкуватися з нею, обговорювати проблеми та шукати шляхи їх вирішення разом.


Про цей сайт | Запитання | Адміністратор